Friday 6 December 2019

ACATISTUL ADORMIRII MAICII DOMNULUI FREE DOWNLOAD

Pagina dedicata Cinstirii Maicutei Domnului De fiecare data cand va veti ruga Maicii Domnului sa stiti ca rugaciunea va este ascultata. Fata de orice alta modalitate, aceasta are o particularitate: Este Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului. De mare folos este Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului. Ce as putea da Preasfintei noastre Stapane pentru ca nu s-a scarbit de mine in pacat, ci m-a cercetat si luminat cu milostivire? Aici este programul complet: acatistul adormirii maicii domnului

Uploader: Shakabar
Date Added: 12 September 2018
File Size: 14.85 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 79238
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Cu alte cuvinte, atunci cand ne simtim agresati energetic putem rosti scurt si repede: Fata de orice alta modalitate, aceasta are o particularitate: Pagina dedicata Miacii Maicutei Domnului De fiecare data cand va veti ruga Maicii Domnului sa stiti ca rugaciunea va este ascultata.

Bunele Maniere arta de a trai cu eleganta. Ortodoxia cu un Click Un site cu noutati ale Ortodoxiei. Blogul omului frumos Blogul omului frumos.

Facebook Email Twitter Listare. Este Sfantul Acoperamant al Maicii Xcatistul.

acatistul adormirii maicii domnului

In Tine nadajduiesc si cu Tine ma laud, in veci sa nu fiu rusinat, caci praf si cenusa sunt eu! Insa asa cum am mai scris si prin articolele anterioare, acestea sunt lasate de Bunul Dumnezeu sa se petreaca, pentru ca exista un scop foarte precis: Ce as putea adormlrii Preasfintei noastre Stapane pentru ca nu s-a scarbit de mine in pacat, ci m-a cercetat si luminat cu milostivire?

Pagina dedicata Cinstirii Maicutei Domnului. De mare folos este Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului. Ortodoxie,biserica,slujba,crestin, ortodox, religie, biblia, biserica,sfinti, icoane,rugaciune. Asa este, Maica Domnului este mama noastra, care se roaga pentru noi fara incetare, iar cu Acoperamantul Ei cel Sfant pazeste si acest popor, chiar daca romanii trebuie sa donului prin multe greutati.

acatistul adormirii maicii domnului

Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie maretia, bunatatea nesfarsita, indelunga rabdarea, milostenia Maicii pe care le simt in viata mea si a celorlalti apropiati mie. Maicuta Domnului este mereu prezenta in viata celor care o cheama cu credinta si dragoste. Preaminunata si buna ascultatoare Marie, Preacurata Maica a Cuvantului, nimic altceva afara de dragostea lui Dumnezeu adormifii stiu sa imi doresc si in ultimele mele clipe, la inchinarea catre Iisus sa pot veni, de relele straji ale vamilor sa ma aperi!

Mănăstirea Varatic | Mănăstirea Varatic

Iata Troparul de inceput al acestui acatist: De fiecare data cand va veti ruga Maicii Domnului sa stiti ca rugaciunea va este ascultata. N-am vazut-o, dar Duhul Sfant mi-a dat sa o cunosc din cuvantul ei cel plin de har, si mintea mea se bucura si sufletul meu este atras spre ea cu atata iubire, ca si numai chemarea numelui ei e dulce inimii.

Am descoperit insa, prin prisma greutatilor prin care mi-a fost dat si mie sa trec in aceasta scoala a vietii, o modalitate de protectie, pe care o consider printre cele mai puternice ce mi-au iesit in cale vreodata. Cand se pare ca nu mai avem nicio scapare, atunci sa ne rugam la Maica Domnului caci mare este puterea rugaciunii ei.

Adormirea Maicii Domnului 15 08 2015 HD Video Download and Watch Online

Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului are o mare putere de addormirii ne proteja! Pe termen lung, citirea Acatistului Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului sau ascultarea acestuia, este o recomandare pe care o fac din tot sufletul, atunci cand trecem prin vremuri de nevoie si necaz, pentru ca va garantez, ca puteti observa efectul dupa numai primele zile de la inceperea acestei rugaciuni.

Aici este programul complet: Spune si tu cat bine ti-a facut Maica Domnului! Acopera-ne pe noi cu cinstitul tau Acoperamant, si ne scapa de tot raul, rugand pe Fiul tau, Hristos Dumnezeul nostru, sa mantuiasca sufletele noastre.

Cuvinte ortodoxe Traduceri din diverse texte ortodoxe.

Liturghie arhierească la hramul Mănăstirii Văratec ‒...

Publicat pe octombrie 13, de Elena. Joi, 11 octombrie Aici este programul complet:. Crestin ortodox Ortodoxie,biserica,slujba,crestin, ortodox, religie, biblia, biserica,sfinti, icoane,rugaciune.

No comments:

Post a Comment